φωτο-RouaMat.com
Το ζυμάρι είναι από τα πιο συνηθισμένα δολώματα που χρησιμοποιεί ο
ψαράς του απίκο, του εγγλέζικου και μπολονέζ. Μπορεί να πάρει το σχήμα που
επιθυμούμε και την
απαιτούμενη σκληρότητα ανάλογα με τα ψάρια που θέλουμε.
Κατασκευή
απαιτούμενη σκληρότητα ανάλογα με τα ψάρια που θέλουμε.
Θα παρουσιάσω σε μελλοντικές μου ανάρτησεις και άλλα αποτελεσματικά ζυμάρια.
Συστατικά
- Κονσερβοποιημένη σαρδέλα ή τόνος
- Φρυγανιά ή αλεύρι
Κατασκευή
Σε ένα μπολ,
ρίχνουμε το κονσερβοποιημένο ψάρι και αμέσως μετά προσθέτουμε την φρυγανιά ή το
αλεύρι.( προσθέτουμε ανάλογα με την σκληρότητα που θέλουμε να έχει το μείγμα
μας.) Αφού το ζυμώσουμε καλά, είναι έτοιμο για ψάρεμα.
Ψάρεμα στην Κύπρο
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου