Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017

ΛΑΒΡΑΚΙΑ: ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΨΑΡΕΜΑ ΤΟΥΣ + μηναλλάγια 2017-18

  Το λαβράκι, είναι από το πιο γνωστό και αγαπητό ψάρι από τους ψαράδες τόσο για την δύναμη που έχει κατά την διάρκεια της σύλληψης του, όσο και για την νοστιμιά του. Παραμένει για πολλούς ερασιτέχνες ψαράδες ο Νο1 στόχος τους.

                                            

  Οι πρώτοι μήνες του φθινοπώρου, αποτελούν εξαίσια περίοδο για το ψάρεμα του λαβρακιού, μιας
και δειλά-δειλά οι περισσότεροι λουόμενοι εγκαταλείπουν τις ακτές που αποτελούν για εμάς ένα πολύ καλό λαβρακότοπο καθώς και γιατί οι θερμοκρασίες σταδιακά αρχίζουν να πέφτουν.

  Όλες οι τεχνικές μπορούν να γίνουν ιδιαίτερα αποδοτικές στο ψάρεμα του συγκεκριμένου ψαριού. Πολλοί ψαράδες τους φθινοπωρινούς μήνες έχουν πιάσει αρκετά αξιόλογα θηράματα, ιδιαίτερα με το spinning από την αχτή, καθώς και με άλλες τεχνικές όπως το εγγλέζικο από το λιμάνι με δόλωμα bigattini, ή με ζωντανά δολώματα (γαρίδες, κεφαλοι κ.α.)

  Όλοι οι ερασιτέχνες ψαράδες και λάτρεις του λαβρακιού θα πρέπει να είναι σε εγρήγορση αυτή την περίοδο γιατί τα λαβράκια παραμονεύουν για να μας χαρίσουν την δική μας αξέχαστη εμπειρία.



ΑΚΟΜΑ: ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΜΗΝΑΛΛΑΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2017-2018:

Μαζί με την πρώτη φθινοπωρινή ανάρτηση, πάμε να δούμε και τι προβλέπουν τα μηναλλαγια για τον χειμώνα που μας έρχεται. Ο κ. Λεωνίδας Λεωνίδου, παρατηρητής καιρού μας πληροφορεί για τον ερχόμενο χειμώνα μέσω της εκπομπής πρωτοσέλιδο της τηλεόρασης Σίγμα.





Ψάρεμα στην Κύπρο
psaremakipros.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου